Wie zijn wij?

HandbalVandaag is een internetkrant van én voor liefhebbers. Initiatiefnemer is handballiefhebber en journalist Johan Koorn.

HandbalVandaag brengt ieder moment van de dag altijd het laatste handbalnieuws uit de Kop van Noord-Holland. HandbalVandaag brengt wedstrijdverslagen, interviews, een scorebord, een agenda, achtergrondverhalen en altijd de laatste nieuwtjes uit ‘t handbalwereldje.

HandbalVandaag is opgebouwd uit twee onderdelen. De handbalkrant wordt geschreven door onafhankelijke journalisten. Ook krijgen (om te beginnen) dertig handbalverenigingen uit de Kop van Noord-Holland een eigen clubpagina met het laatste clubnieuws. Het clubnieuws kan door iedereen worden ingestuurd. Ook is HandbalVandaag te volgen via de sociale media: Facebook, Hyves en Twitter.

HandbalVandaag is opgezet met de overtuiging dat het handbalnieuws een eigen plek verdient. Vind u dat ook? Word dan ‘vriend’ van HandbalVandaag voor slechts € 10 per jaar. Vrienden hebben onbeperkt toegang tot het archief en het fotoalbum. Ook maken vrienden elke maand kans op een leuke handbalprijs.

Veel leesplezier toegewenst,

Johan Koorn
HandbalVandaag


A&O Andijk Berdos Con Zelo CSV DES
DOSKO DSO Geel Zwart Hollandia T Hugo Girls HVS
JHC Kleine Sluis KSV Meervogels '60 Meteoor Nieuwe Niedorp
Olympia W'waard Petten Schagen SEW Tonegido Tornado
Volendam VVW VZV Westfriezen ZAP Zwaluwen

Handbalvandaag.nl is gemaakt door Verbruggen Communicatie.